Súlycsökkentés - DXN

A legtöbben tisztában vannak azzal, mi okozza a zsírpárnák kialakulását, ezért ezzel behatóbban nem is foglalkoznék, viszont javasolnék néhány terméket, amelynek a fogyasztásával egészséges, energikus és kiegyensúlyozott lehetsz. Itt megtalálod a megoldást!

Nem akarok lefogyni!

2015.03.16. 23:31 Ganodermabolt

 

                     Adsz magadnak 3 hónapot?

 



3b9e3046c3aa62bba52c511a0c0bfbc9_1.jpgVajon miért mondják sokan elegem van, nem koplalok többet! Keservesen leadok pár kilót és dupla mennyiség jön vissza. Te is végigjártál kismillió fogyókúrás oldalt, kipróbáltál sokféle módszert, begyűjtöttél egy csomó ismeretet arról, hogyan is kellene lefogyni...lehet, hogy közben észre sem vetted a LÉNYEGET? Az elhatározással soha nincs baj „le fogok fogyni”- de hogyan? Lehet, hogy Te is átéltél már hasonlót?

Van egy jó hírem: tudok ebben segíteni!

Pontosabban nem is én, hanem a természet:)

A fogadalomhoz tudok neked olyan terméket ajánlani, aminek a segítségével erőfeszítés, koplalás nélkül elérhető az optimális testalkat VÉGLEGESEN!

Felkészültél arra, hogy jelentősen megkönnyítsem neked  a súlycsökkentést mire lekerül a nagykabát?

Ha zsírpárnácskád, súlyfelesleged van:  természetes zöldalga (spirulina)  bombabiztos termék súlycsökkentésre, zsírégetésre. A  Spirulina  ; fantasztikus immunerősítő, rendkívül hatékony lúgosító, és 10  db tabletta egy egész kilónyi zöldség vitaminkészletét tartalmazza. 

spirulina-500_medium.pngSőt, a WHO szerint a spirulina tápértéke nagyobb bármely ismert élelmiszernél, vagy mesterséges orvosi készítménynél!                                                                                         Miért hatékony a spirulina? Csak természetes vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Egyensúlyt teremt az emésztésben, lebontja a szervezetedben felhalmozódott lerakódásokat és zsírokat. Tudj meg többet a spirulináról!

 

 

 

Miért figyelt fel a világ  a DXN spirulinára? Először is  Malajzia éghajlata a legkedvezőbb, mivel ott a legjobb a nap dőlés szöge, és a legmagasabb  napsütéses órák száma. Ez pedig a legfontosabb a klorofill minősége és mennyisége szempontjából! Tömény természetes D vitamin.                                        

Gyorsabb eredményt szeretnél? A spirulina mellett napi rendszerességgel fogyassz 4ml Cordypine italt.

cordypine-700_medium.pngA Cordypine italt a palackba zárt lúgosító csoda. Tudj meg többet róla!

 Erjesztett ananászlé, és kiváló minőségű, cordyceps  gomba megfelelő arányú keveréke. Fontos alkotóeleme még a bromealin enzim, amely elősegíti a fehérje emésztését. A benne található különféle élő enzim nagyon fontos szerepet tölt be a sejtanyagcserében. Segítségükkel a tápanyag jobban, és sokkal gyorsabban szívódik fel, és szinte percek alatt eljut az egészséges sejtekhez.                                                                                              A cordypine italban az erjesztés során rendkívül megnő az enzim tartalom, ráadásul a cordyceps gomba hatóanyagaival képesek szinergikusan együttműködni, ezáltal kiváló eredményt produkálnak.

 

 

A cordyceps gomba  tele van poliszacharidokkal, B-12 vitaminnal, segít az immunrendszer egyensúlyában, csökkenti a koleszterinszintet és serkenti a veseműködést.így sokkal látványosabb lesz az eredmény!

A cordypine lúgosító hatású, bármely életkorban fogyasztható. Nem tartalmaz alkoholt, bár az „erjesztés” erre utalhat.. 

  • Enyhíti az izom-, és ízületi fájdalmat
  • Javítja a szervezet öngyógyító erejét
  • Eltávolítja az elhalt sejteket a sebekből
  • Csökkenti ízületi gyulladásokat
  • Tisztítja a légutakat
  • Javíthatja az emésztőrendszeri funkciókat, zsírbontó hatású.
  • Csökkenti a vérlemezkék összetapadását, ezáltal a plakkok lerakódását az erekben
  • Csökkenti a stroke kockázata és az erekkel kapcsolatos problémákat

 

 

A DXN termékei, így a spirulina is ISO 14001 és az iszlám világ legszigorúbb HALAL minősítésével rendelkeznek. Teljes biztonsággal fogyasztható, mivel semmilyen vegyszert, vagy vegyi anyagot NEM tartalmaz.

 

Ha döntöttél és komolyan gondolod a fogadalmadat, valóban szeretnél jó formában lenni,  lépj most!                                                                              Csak egy kattintás és holnap már kezdheted is a fogyasztását!                                                                                                                                                               Megrendelem itt: Cordypinespirulina                                                       Szerezz magadnak jogosultságot, hogy kedvezőbb áron vásárolhasd meg a termékeket!                                                                                                        Már csak egy dolog van hátra! Kérlek egy hónap múlva írd meg mennyit sikerült leadnod!

A bejegyzés trackback címe:

https://sulycsokkentes.blog.hu/api/trackback/id/tr597276347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása