Súlycsökkentés - DXN

A legtöbben tisztában vannak azzal, mi okozza a zsírpárnák kialakulását, ezért ezzel behatóbban nem is foglalkoznék, viszont javasolnék néhány terméket, amelynek a fogyasztásával egészséges, energikus és kiegyensúlyozott lehetsz. Itt megtalálod a megoldást!

Életerő nemcsak férfiaknak!

2015.06.24. 21:39 Ganodermabolt

Cordyceps gomba - Ismerkedj meg a Himalája Viagrájával!

 

 "Minden földi öröm között a szerelmi vágy, az érzéki örömök esszenciája..." - mondta az a tibeti orvos is, aki először nevezte a cordyceps gombát a Himalája Viagrájának. Pedig ez a természetes, mellékhatások nélküli vágyfokozó nem csak az éjszakákat teheti szebbé, hanem…

cordyceps-kapszula_big.png
A Cordyceps gomba goromba  évszázadok óta fontos eleme a kínai orvoslásnak, de nem csak afrodiziákumként, vagy a férfierő megőrzésére használják; hanem vesebetegségekre, szívproblémákra, tüdőbajra, vagy akár még a tuberkolózis kezelése során is alkalmazzák!

Se nem állat, se nem növény, se nem gomba - csodaszer. Mert hogy tényleg hihetetlen szabályozó ereje van és konkrétan csodákra képes ez a valami, ami Cordyceps néven ismert - elsősorban Távol-Keleten. Kínában Isteni ajándékként ismerik, mert valóságos csodatevő.

Erre a különleges gombára a kilencvenes években figyeltek fel a kutatók, amikor 1993- ban Németországban tartott Szabadtéri Atlétikai VB-n 5 kínai sportoló 9 világcsúcsot döntött. Ennek eredménye képpen teljesítmény növelő hatása legendássá vált és a legkeresettebb táplálék kiegészítők közé került.


Naná, hogy a nyugati orvosok tudni akarták, mitől táltosodtak meg így a kínai versenyzők! Természetesen doppingra gyanakodtak, de a vizsgálatok kimutatták, hogy az ázsiai sportolók semmilyen illegális szert nem fogyasztottak. A Cordyceps, vagy más néven a kínai hernyógomba fogyasztása növeli a szervezet teljesítőképességét, az energiaszintet, javítja a szervezet oxigénfelhasználását, valamint karbantartja a szívet és az érrendszert.

A Cordyceps  természetes energiabomba. Népszerű étrendkiegészítő a magyar és a nemzetközi sportolók körében egyaránt.

Természetes antibiotikum, gyulladás ellen kiváló, minden bakteriális vagy gyulladásos folyamatot lassít. A Cordyceps a szervezetben saját szteroid hormonként is képes viselkedni!

A kínai hernyógomba persze nem csak a sportban, hanem egyéb, állóképességeket igénylő tevékenységekben is bizonyítottan hatásos.
Nem véletlenül hívják a Himalája Viagrájának.

5 szinten veszi fel a versenyt a potenciaproblémákkal:

  1.       Felébreszti a vágyat – nincs kihűlt kapcsolat, csak kevés motiváció!
  2.       Csökkenti a változó kor tüneteit – ne hidd, hogy a férfiaknak nincsenek panaszai!
  3.       Segít a merevedési zavarok enyhítésében
  4.       Csökkenti a stressz-szintet – hiszen sokszor nem is testi, hanem lelki panaszok állnak a háttérben…
  5.       Növeli az állóképességet – új értelmet nyer a „szeretkezni kifulladásig”

De a Cordyceps szedése nem csak az erősebb nem tagjai számára ajánlott, hanem a hölgyeknél is, akiknél szintén hatással van a vágyra, sőt tudományos kutatások bebizonyították, hogy a meddőségnek is hatásos ellenszere lehet!

Hogyan javítja az energia szintet és az állóképességet?

  • Növeli a tüdő oxigénfelvevő kapacitását.
  • Növeli a tűrőképességet a stresszel szemben.
  • Javítja a vérkeringést és kiegyenlíti a vérnyomást.
  • Megszüntetheti a potencia zavarokat és tartós eredményt adhat.
  • Növeli a vértestek termelődését a csontvelőben.
  • Allergiákra és autoimmun betegségekre kiváló!

Napi 1-2 kapszula fogyasztása javasolt reggelenként.

Kattints ide és próbáld ki a gordyceps gombát a legjobb áron!

Kérd következő levelemet, melyben ismert gyógygombák hatását kúldöm.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sulycsokkentes.blog.hu/api/trackback/id/tr457570922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása