Súlycsökkentés - DXN

A legtöbben tisztában vannak azzal, mi okozza a zsírpárnák kialakulását, ezért ezzel behatóbban nem is foglalkoznék, viszont javasolnék néhány terméket, amelynek a fogyasztásával egészséges, energikus és kiegyensúlyozott lehetsz. Itt megtalálod a megoldást!

A leggyakoribb elhatározás minden év elején „le fogok fogyni”!

2016.01.01. 19:57 Ganodermabolt

Bombabiztos segítség a természettől, hogy idén játszva teljesítsd az újévi fogadalmadat!

20150604elkepeszto-mikre-kepes-a-nagyon.jpg

  1. Alig eszem mégis hízok.
  2. Úgy érzem eleget mozgok, mégsem megy le rólam semmi.
  3. Kerülöm a zsíros, kalóriadús ételeket, mégsem használ.
  4. Sütit édességet csak messziről nézegetem.


Mégis mit tegyek, ha fogyni akarok? Csak egy pár kilót!

45 év felett, (van, aki előbb is) az emberek 80 %-a zsírpárnákat növeszt azokon a testrészeken, ahol a legkevésbé sem akarja. Mi lehet az oka?

A D- vitamin bizony nagy hatással van a testsúlyra, hiánya elősegíti a zsír lerakódását és iszonyú nehezen megy a fogyás. Több tanulmány szerint (pl. Semmelweis Egyetem I. számú Belgyógyászati Klinika kutatócsoportja)

Dr Takács István docens, a kutatás vezetője szerint    

A D- vitamin hatással van a testsúlyra. Ha hiány van belőle, könnyebben lerakódik a zsír, és nehezebben megy a fogyás. A D-vitamin-hiány ezen kívül erősíti az éhségérzetet és akadályozza a zsírégetést. Több tanulmány is kimutatta az utóbbi években, hogy a D-vitamin-hiány megszüntetése jelentősen elősegítheti a súlycsökkenést. Gondoljunk ezért a D- vitaminra is, ha a diéta és a sport ellenére egyszerűen nem tudunk fogyni. Legutóbbi kutatások bizonyítják, hogy a D-vitamin ( D hormon) az egyik felelőse az elhízásnak. Szervezetünk az évek múlásával fokozatosan leszokik a D- Vitamin termelésről. Sürgősen pótolni kellene!

A leggyakrabban ajánlott termék azonban szintetikus készítmény, és a fő hatóanyag, a kolekalciferol (D3) vegyület mellett sok káros segédanyagot tartalmaz, ezért nem tud jól felszívódni és megterheli a  szervezetet. 

Van egy jó hírem: tudok ebben segíteni!  Végre elérhető a természetes D- vitamin!

 

spirulina.jpg

Bombabiztos termékek súlycsökkentésre Spirulina - zöldalga, természetes D- vitamin forrás, fantasztikus immunerősítő, rendkívül hatékony lúgosító, és 10 db tabletta egy egész kilónyi zöldség vitaminkészletét tartalmazza. Fogyasztása szinte kötelező minden hónapban! 
Sőt, a WHO szerint a spirulina tápértéke nagyobb bármely ismert élelmiszernél, vagy mesterséges orvosi készítménynél!

Kattints ide, és 1 000 Ft értékű levásárolható bonnal ajándékozlak meg, ha szeretnél tavaszra egészséges, ideális testet magadnak! 

 

A spirulina zöldalga megvásárolható itt  500 és 120 db-os kiszerelésben

A bejegyzés trackback címe:

https://sulycsokkentes.blog.hu/api/trackback/id/tr78223334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása