Súlycsökkentés - DXN

A legtöbben tisztában vannak azzal, mi okozza a zsírpárnák kialakulását, ezért ezzel behatóbban nem is foglalkoznék, viszont javasolnék néhány terméket, amelynek a fogyasztásával egészséges, energikus és kiegyensúlyozott lehetsz. Itt megtalálod a megoldást!

A leggyakoribb elhatározás szilveszter éjjelén a „le fogok fogyni”!

2015.01.16. 10:39 Ganodermabolt

 

images_2_.jpg

Már végigjártál kismillió fogyókúrás oldalt, kipróbáltál sokféle módszert, begyűjtöttél egy csomó ismeretet arról, hogyan is kéne lefogyni… lehet, hogy közben észre sem vetted a LÉNYEGET?

Hogyan teljesítsd az újévi fogadalmadat?

Tudtad, hogy az újévi fogadalmaknak több mint a felét már az első héten megszegik?
Elenyésző azoknak az elhatározásoknak a mennyisége, amik legalább fél évet kibírnak, és minimális azoknak a száma, amelyeket boldogan kipipálnak a listán év végén.
De én hiszek abban, hogy az én olvasótáborom tagjai azon kevesek közé tartoznak, akik képesek betartani, amit elhatároztak, ezért most hoztam neked két bombabiztos segítséget, hogy idén játszva teljesítsd az újévi fogadalmadat!

A  leggyakoribb elhatározás szilveszter éjjelén a „le fogok fogyni”.

Van egy jó hírem: tudok ebben segíteni!

Pontosabban nem is én, hanem a természet:)

A fogadalomhoz tudok neked olyan terméket ajánlani, aminek a segítségével sokkal kisebb erőfeszítés kell ahhoz, hogy betartsd majd a fogadalmat. 

Felkészültél arra, hogy jelentősen megkönnyítsem neked az újévi fogadalmaid betartását?

Ha 5 kilónál többet akarsz leadni: ízletes zsírégető + természetes zöldalga (spirulina)

A Cordypine italról már írtam korábban; ez a frissítő finomság erjesztett ananászléből készül, ami igen gazdag ásványi sókban, vitaminokban és az emésztést serkentő enzimekben. Sokkal egészségesebb, mint a boltban kapható, koncentrátumból készült és adalékanyagokkal dúsított ananászlevek, hiszen azok a hőkezelés során elvesztik vitamintartalmuk nagy részét, és tele vannak mesterséges aromákkal, színezékekkel.

A Cordypine italt  kíméletes módszerrel állítják elő és csupán egyetlen anyag kerül az itókába: Cordyceps Sinensis gomba. Ez a gombafajta tele van poliszacharidokkal, B-12 vitaminnal, segít az immunrendszer egyensúlyában, csökkenti a koleszterinszintet és serkenti a veseműködést.

Ebbe a cikkbe mégsem csupán egészséges mivolta miatt került be; sokkal inkább azért, mert ez az ital szuperhatékony segítség a fogyókúra során! Égeti a zsírt és vitaminokkal tölti fel a szervezetet; a Cordypine fogyasztásával rengeteg tápanyagot viszel be a szervezetedbe, amit esetleg a diéta miatt nem kapna meg a tested.
Természetesen a Cordypine önmagában nem helyettesíti sem a változatos étkezést, sem a testmozgást, de megtöbbszörözi ezek hatékonyságát, így sokkal látványosabb lesz az eredmény!

A másik bombabiztos termék súlycsökkentésre a  Spirulina  amúgy is egész télen itt ül a polcon; fantasztikus immunerősítő, rendkívül hatékony lúgosító, és 10 db tabletta egy egész kilónyi zöldség vitaminkészletét tartalmazza. 
Sőt, a WHO szerint a spirulina tápértéke nagyobb bármely ismert élelmiszernél, vagy mesterséges orvosi készítménynél!

Ha döntöttél és komolyan gondolod a fogadalmadat lépj most!                                                                              Csak egy kattintás és holnap már kezdheted is a fogyasztását!                                                                                                                                                               Megrendelem: Cordypine, spirulina                                                                                                                               

Már csak egy dolog van hátra! Kérlek egy hónap múlva írd meg mennyit sikerült leadnod!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sulycsokkentes.blog.hu/api/trackback/id/tr657078903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása